Όροι Χρήσης
Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο του Inkpot. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε να τηρήσετε τους παρακάτω όρους χρήσης που σε συνδυασμό με την πολιτική μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων διέπουν τις σχέσεις συνεργασίας του Inkpot μαζί σας όσον αφορά αυτόν τον δικτυακό τόπο. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης: Το περιεχόμενο, η δομή και η εμφάνιση των ιστοσελίδων του Inkpot δίνεται  για την δική σας πληροφόρηση και χρήση και μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το Inkpot και οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ακρίβεια, την ορθότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο. Αναγνωρίζετε πως αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιέχουν λάθη ή ανακρίβειες για τα οποία το Inkpot δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες. Το Inkpot ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν παραγγείλετε το προϊόν. Σε ορισμένα προϊόντα υπάρχει online προσφορά οπότε ενδέχεται η τιμή στο www.inkpot.gr να διαφέρει από την τιμή στο κατάστημα. Αυτή η τιμή ισχύει μόνο για τις αγορές σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, με αποστολή στο χώρο σας ή και παραλαβή από το κατάστημα. Σας συνιστούμε πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πληρωμή να επικοινωνείτε με το κατάστημα μας για επιβεβαίωση της τιμής. Η καταχώρηση παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματη δέσμευση του αποθέματος. Σε περιπτώσεις χαμηλού ύψους αποθέματος, το Inkpot διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελέσει κάποια παραγγελία ή μέρος αυτής, εφόσον η διαθεσιμότητα σε σχέση με την ζήτηση αποδειχτεί ανεπαρκής. Στην περίπτωση αυτή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση. Η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την συλλογή των προϊόντων. Κάνοντας χρήση των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό τον δικτυακό τόπο είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη, για το οποίο το Inkpot δεν φέρει ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε πως οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που είναι διαθέσιμα στις ιστοσελίδες καλύπτουν τις απαιτήσεις σας. Αυτός ο δικτυακός τόπος εμπεριέχει υλικό το οποίο ανήκει στο Inkpot. Αυτό το υλικό εμπεριέχει, τον σχεδιασμό, την διάταξη, την εμφάνιση, τα γραφικά, και τα κείμενα των ιστοσελίδων. Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του παραπάνω υλικού για εμπορικούς σκοπούς. Απαγορεύεται η δημιουργία συνδέσμων προς τον δικτυακό τόπο www.inkpot.gr  χωρίς προηγούμενη έγκριση του Inkpot.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.inkpot.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.inkpot.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Ακύρωση Παραγγελίας H ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις : Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί αφαίρεση. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 5811915 ή να επικοινωνήσετε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας http://www.inkpot.gr/contact/  και θα αναλάβουμε την ακύρωσή της παραγγελιάς σας. Σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει τιμολόγηση της παραγγελίας σας, αλλά δεν έχει γίνει αποστολή, και επιθυμείτε ακύρωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5811915 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας http://www.inkpot.gr/contact/ και θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές σας.

Επιστροφές Προϊόντων
Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του προϊόντος . Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση στην οποία παραδόθηκε συνοδευόμενο από το παραστατικό αγοράς. Με την παραλαβή του προϊόντος στο κατάστημά μας γίνεται άμεση αντικατάσταση ή πίστωση στο λογαριασμό σας. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος μας αποστέλλετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία μαζί με το παραστατικό αγοράς εντός 14 ημερολογιακών ημερών προκειμένου να πραγματοποιηθεί τεχνικός έλεγχος. Εφόσον υπάρχει σφάλμα στο προϊόν γίνεται άμεση αντικατάσταση ή πίστωση στο λογαριασμό σας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή. Δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής σε προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγιεινής ( ακουστικά κλπ), εφόσον έχουν αποσφραγιστεί. Σε περίπτωση δυσμενούς ή άλλης χρήσης του προϊόντος από αυτήν που είναι απαραίτητη για την σωστή λειτουργία, ο αγοραστής δεν δικαιούται να επιστρέψει το προϊόν. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό μετά την παραλαβή και έλεγχο του προϊόντος από το κατάστημα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση προτού προβείτε σε επιστροφή, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο τηλέφωνο 210 5811915 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας http://www.inkpot.gr/contact για να σας κατατοπίσουμε.

Τρόποι Πληρωμής
α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.inkpot.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): Πληρώστε με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Χρέωση αντικαταβολής 2,50 € γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο από το κατάστημα Inkpot : Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 14:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα. δ) Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :
  • ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ   Αριθμός Λογαριασμού 6420138728839  IBAN  GR0801714200006420138728839
  • ΤΡΑΠΕΖΑ  ALPHA ΒΑΝΚ  Αριθμός Λογαριασμού  248-00-2002-000401  IBAN  GR1701402480248002002000401
    Δικαιούχος λογαριασμών: ΖΕΡΒΟΥΔΗ ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΧ.
και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με mail στο refills.haidari@gmail.com, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

Μεταφορά εμβάσματος από άλλη τράπεζα: Ο πελάτης θα πρέπει να επιλέξει "Τα έξοδα βαρύνουν τον Εντολέα". Σε κάθε περίπτωση τραπεζικών προμηθειών, το σύνολό τους θα επιβαρύνεται ο Εντολέας (πελάτης), διαφορετικά η πληρωμή δεν θα γίνεται δεκτή, η παραγγελία θα ακυρώνεται και θα επιστρέφεται το ποσό στον πελάτη, ο οποίος θα επιβαρύνεται και τα έξοδα συναλλαγής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε, επιλέξτε e-banking μόνο εάν διαθέτετε λογ/μο στην ίδια τράπεζα ή καταθέστε το ποσό στο πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα Πειραιώς ή Alpha.

Εξόφληση και ισχύ παραγγελίας:
Όλες οι παραγγελίες με «αναμονή πληρωμής», παραμένουν σε ισχύ από την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκαν έως και 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής, οι ανεξόφλητες παραγγελίες θα ακυρώνονται.

Αγορά με δόσεις:
 Για αγορές άνω των 60 € υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις (έως 12) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Παράδοση Προϊόντων/Έξοδα Αποστολής
Οι αποστολές γίνονται μέσω της εταιρίας ACS και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνετε από 1 έως και 5 ημέρες αναλόγως την περιοχή που βρίσκεστε.

Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση:
Για παραγγελίες άνω των 80 € που δεν υπερβαίνουν τα 5 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 80 € το κόστος διαμορφώνεται ως εξής: Για Αθήνα το κόστος είναι 3,80 € Για Χερσαίους προορισμούς εκτός Αττικής το κόστος είναι 4,60 €. Για Νησιωτικούς προορισμούς το κόστος είναι 4,80 € Για Δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος είναι 11 € Οι τιμές ισχύουν για δέματα μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση επιβαρύνεται με 1,40 € και στις Δυσπρόσιτες περιοχές με 3,80 €. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού, (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκώδη δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της εκάστοτε εταιρίας courier. Κόστος Αντικαταβολής 2,50 €